Kochani, kolejny wspaniały Piknik Fundacji Centrum Rodziny za nami ! :)

Dziękujemy Wam za to, że byliście tam z nami :)

Wiecej zdjęć już wkrótce w galerii, a tym czasem zobaczcie piękny piknikowy filmik stworzony przez naszych cudownych szkółowiczów.
Dziękujemy! :)

Znamy już termin tegorocznego pikniku fundacji! Zapraszamy Was serdecznie 03 czerwca, jak co roku, na zielone tereny przy pałacyku w Przytoku. Ze szczegółami wrócimy już wkrótce :)

Nie rozliczony PIT? Żaden problem, u nas zrobisz to za darmo! Dzięki cudownym księgowym z Biura Rachunkowego eFKa Beata Górniak zapraszamy do siedziby Centrum Rodziny przy ul. Kazimierza Wielkiego 6a w czwartek 09 marca między 15.00 a 17.30 wraz z niezbędnymi dokumentami. Jeśli zdecydujecie się przekazać Fundacji 1% podatku, będziecie mogli nieodpłatnie rozliczyć się z pomocą księgowych z eFKi, wszelkie informacje o tym, co należy ze sobą zabrać i o samym biurze: http://br-efka.pl/

Podaruj nam swój 1%

Fundacja Centrum Rodziny została organizacją pożytku publicznego. W swoim rocznym rozliczeniu możecie przekazać nam swój 1%.

Aby odpisać 1% podatku, wystarczy znać nasz numer KRS: 0000407039

Zebrane środki przeznaczymy na działalność statutową organizacji, pozwolą nam jeszcze skuteczniej wspierać przyszłych i świeżo upieczonych rodziców na ich nowej drodze.

Ruszyła nowa strona Fundacji "Centrum Rodziny". Serdecznie zapraszamy do przeglądania treści!